Träff om att ha ett kommunalpolitiskt uppdrag

Datum: Lördag 5 juni

Tid: 13.00-16.00

”Plats”: Digitalt möte

Ett tillfälle för dig som känner osäkerhet kring vad det innebär och vad som krävs för att vara med i kommunfullmäktige eller i en kommunal nämnd. Vi går igenom hur kommunpolitiken fungerar, vad en dagordning kan tänkas ta upp och hur du som representant för Vänsterpartiet kan agera.

Du som har funderat på att engagera dig kommunalpolitiskt men som inte vill ta steget förrän du har lite mer kött på benen – detta är tillfället för dig.

Målgrupp

Både du som varit medlem ett tag eller du som är helt ny i Vänsterpartiet. Om du har en vän eller bekant som du vet är intresserad av vänsterpolitik men ännu inte är medlem och vill lära mer kan också delta. Så sprid gärna! Du förbinder dig inte till något, utan alla som är allmänt sugna på att få veta mer om frågorna kan delta.

Anmäl senast 3 juni till [email protected]