Anders Wassbäck blir ny gruppledare

Anders Wassbeck kommer nu bli vår nya gruppledare i Kommunfullmäktige. Anders har varit ledamot i fullmäktige tillsammans med Elisabeth Cima Kvarneke, som nu avsäger sig sina politiska uppdrag. Anders blir också kvar som ersättare i Socialnämnden. Så här säger Anders om sin nya roll:

– Det är tråkigt att Elisabeth avslutar sitt uppdrag i fullmäktige. Jag ska göra mitt bästa som gruppledare och hålla den röda fanan högt. Mitt stora intresse är de sociala frågorna och nu är det aktuellt med byggande av särskilt boende för äldre. I den frågan har jag varit tydlig med att förhindra privata utförare att få delta. På senaste fullmäktige drev jag påståendet att det är en ideologisk fråga med udden riktad mot moderaterna. För detta blev jag kallad ”stalinist” av Pär Palmgren (M).
Jag har fått lite erkännande av några c-politiker att de uppskattar mina vassa inlägg mot moderaterna.
Vi kämpar vidare för att avslöja borgerligheten.